Cautare

3414 de rezultate pentru "numar de tel" (3.52 secunde)
Dupa o sedinta maraton de 9 ore, Guvernul Boc a aprobat restructurarea a aproape 60.000 de bugetari. ... Guvernul a dublat si taxa pentru masinile de lux. 59.000 de bugetari vor fi dati afara, asa a decis Guvernul Emil Boc, la capatul unei sedinte-maraton de 9 ore.
Poate ca executivul a impus un numar maxim de posturi de fiecare tip de unitate administrativa, insa "guvernul din teritoriu" nu stie deocamdata foarte exact unde si cat ar trebui sa restructureze.
Proiectul de lege lansat de MAI: ... Eforturile democrat-liberalilor de a convinge presa si alegatorii ca ei lupta pentru a transpune in realitate rezultatele referendumului din 2009 au fost spulberate de proiectul lui Traian Igas.
3 ani nu ati facut nimic pentru cerintele MCV Trei ani a avut Romania la dispozitie pentru a implementa angajamentele si realiza progresele necesare in justitie, prevazute de MCV, dar a preferat sa-i piarda si sa demareze actiuni in acest sens abia in ultimul an, a acuzat Ambasadorul Olandei la Bucuresti, Tanya Van Gool, pasivitatea autoritatilor romane in domeniu.
Proiectul Ponta-Antonescu privind uninominalul, identic cu unul PDL din 2010, aflat inca la Camera Proiectul initiat in aprilie 2012 de Victor Ponta si Crin Antonescu pentru introducerea uninominalului intr-un tur este identic cu un proiect depus de 35 de parlamentari PDL in septembrie 2010 si care se afla pe ordinea de zi a plenului Camerei, unii dintre semnatari sustinandu-l si acum.
"Cauza esecului PDL a fost pierderea poftei de lupta" (Autor: ... Intr-un interviu acordat in exclusivitate Evenimentului zilei, analistul politic Ion Cristoiu a facut o radiografie a alegerilor locale de ieri. In opinia acestuia, nici alegatorii si nici alesii nu s-au schimbat in 22 de ani.
"Romanii vor vota in numar mare la referendum" Sondajele de opinie ne spun ca romanii vor iesi in numar mare, la urne, cu ocazia referendumului, in timp ce Traian Basescu se va prezenta drept un personaj bun care se lupta cu fortele raului, comasate in jurul USL.
In perioada postdecembrista, in Romania au fost 7 legislaturi (ultima, inceputa in decembrie 2012, in curs de desfasurare).
Senatoarea PSD de Ilfov Gabriela Firea a sustinut o DECLARATIE POLITICA intitulata "Nu-l obligati pe Presedinte, prin Constitutie, sa faca politica partizana!", pe care o puteti citi in continuare.
Fumatul reprezinta cel mai grav factor de risc, ucigand anual peste 6 milioane de oameni la nivel global, mai mult decat HIV/SIDA, tuberculoza si malaria la un loc.
VIN LA CONGRES, acolo se va judeca daca Ponta va ramane la conducerea PSD Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a lipsit in ultimele doua luni de la toate sedintele PSD, dupa ce la Comitetul Executiv de la finele lui 2014 i s-a imputat ca s-au pierdut alegerile prezidentiale din cauza trecutului sau comunist.
Dintre statele foste comuniste, Romania, alaturi de Polonia si Bulgaria, constituie in prezent o tara cu o emigratie neta, adica numarul persoanelor plecate sa munceasca afara este mult mai mare decat numarul celor care vin sa lucreze la noi.
Numarul de abonamente la telefonia mobila a crescut in 2004 cu 45% fata de anul precedent, ajungindu-se la 47 abonati la 100 locuitori, potrivit datelor centralizate de Institutul National de Statistica.
Romania ar putea castiga intre 120 si 300 de milioane de dolari in perioada 2008-2012 numai din vanzarea unor certificate, echivalent a zece milioane de tone de emisii de carbon.
Daca la finele primului trimestru din 2005 erau inregistrati peste 56.000 de utilizatori de instrumente de plata prin Internet, in acest an numarul lor a depasit cifra de 117.000.
Sute de galateni si-au cautat ieri un job la bursa locurilor de munca desfasurata in holul Universitatii, oferta depasind cu mult cererea. Cele mai cautate locuri de munca sint cele din constructii civile si navale.
La Club Melody din statiunea Mamaia s-a desfasurat aseara festivitatea de decernare a premiilor pentru cele mai bine clasate firme la cea de a XIII-a editie a Topului Judetean al Firmelor 2005.
In hotararea aprobata de Guvern se prevede ca statul va suporta 50% din valoarea pretului de achizitie a unui numar de juninci cuprins intre 11 si 20 de capete, dar nu mai mult de 2.000 de lei pe cap de animal.
BRD Groupe Societe Generale este una dintre bancile care au incredere in potentialul de dezvoltare al Olteniei. ... De la inceputul anului si pana in prezent, numarul de sucursale si agentii deschise in ultimul an in regiune (Dolj si Olt) a crescut considerabil.
Controalele facute recent de catre reprezentantii Primariei si cei ai societatii Apaterm la un numar de 37 de asociatii de proprietari din municipiul Galati, care in perioada iulie-septembrie 2006 nu au facut nici o plata in contul societatii, au scos la iveala o serie de deficiente care au fost scump platite de catre administratorii sau de presedintii asociatiilor.
google-analytics.com